Начало

Ветеринарен кабинет

Ветеринарен кабинет ”Vita” отваря врати през 2011 година. За малкото време, през което обгрижва своите пациенти, кабинетът ръководен от д-р Стоичков, успява да се развие и да спечели доверието на много нови клиенти. Малките му размери не пречат той да е оборудван отлично и да може да осигури качествено обслужване дори и при спешни случаи. В манипулационната зала се извършват лечебни и профилактични процедури от всякакво естество, прегледи, диагностика, лечение, хирургични интервенции, както и профилактика на паразитни и инфекциозни заболявания.  

Ветеринарна клиника Vita

Създадена през 2014 година, Ветеринарна клиника „ Vita ” има за цел да предложи качествено и бързо обслужване на своите клиенти. Тук се извършва лечебна и профилактична дейност, също така и болнично лечение на домашни любимци. Клиниката разполага с места за настаняване на незаразно и заразно болни животни и места за следоперативно възстановяване на домашни любимци. Към клиниката е обособена и хотелска част.

Хотел за домашни любимци

Хотелът за кучета и котки се помещава в същата сграда на клиниката. Разполагаме с индивидуална стая за дребни кучета и котки, боксове за големи кучета и клетки. Нашата цел е престоят на вашето животно да е максимално комфортен, затова сме осигурили индивидуална стая, която е оборудвана с всичко необходимо. Настаняват се само здрави животни, ваксинирани и обезпаразитени вътрешно и външно. Ние се съобразяваме с изискванията по отношение на храненето и отглеждането на всеки домашен любимец.

 

Ветеринарен кабинет

От Понеделник до Петък:

9:00 - 19:00 часа

Събота: 

9:00 - 17:00 часа

Неделя:

10:30 - 13:00 часа

 

Прогноза за времето

 

Ветеринарна клиника Хотел

От Понеделник до Петък:

9:00 - 19:00 часа

Събота:

9:00 - 17:00 часа

Неделя:

10:30 - 16:00 часа